Legal

Privacy policy

Izjava o privatnosti

Ovu mrežnu stranicu održava i njome upravlja konzorcij mreža lokalnih i regionalnih tijela vlasti Sporazuma gradonačelnika - Europski ured koji predvode Energetski gradovi i Klimatsko udruženje koje čine CEMR, EUROCITIES, FEDARENE i ICLEI Europa.

Izjava o ograničenju pravne odgovornosti

Isključivu odgovornost za sadržaj ove mrežne stranice snose autori. Ona nužno ne odražava mišljenje Europske unije. Ni Europska udruga za kreativnost i inovacije niti Europska komisija nisu odgovorne za uporabu ovdje sadržanih informacija na bilo koji način.

Opća podatkovna politika

Vaši su osobni podaci povjerljivi i neće se otkrivati trećim stranama bez vaše privole, u skladu s EU-ovom Općom uredbom o zaštiti podataka (OUZP).

MyCovenant - podatkovna politika

Potpisnici i ostali članovi Sporazuma gradonačelnika trebali bi dobiti pristup prostoru mrežne stranice „MyCovenant” zaštićenom lozinkom.

Molimo vas da ovdje proučite cijelu podatkovnu politiku platforme MyCovenant.

Kako možete kontrolirati svoje osobne podatke za kontakt?

Sami možete odlučiti hoćete li dopustiti da vaši podaci budu vidljivi na mrežnoj stranici Sporazuma gradonačelnika - Europa i to na sljedeći način:

      • svaki put kad vas se traži da popunite svoj profil u ograničenom području, potražite kvadratić koji možete označiti kvačicom i time navesti da želite da se ovi podaci pojavljuju na mrežnoj stranici Sporazuma gradonačelnika - Europa.
      • Ako ste ranije dali svoju privolu da se vaši osobni podaci prikazuju, možete se predomisliti u bilo kojem trenutku uklanjanjem kvačice iz pripadajućeg/ih kvadratića.

Molimo vas da nas obavijestite o svojim željama vezano na bilo koju pojedinost vaših osobnih podataka.

Kako promijeniti ili obrisati svoje osobne podatke?

Svoje podatke i podatke za kontakt možete ažurirati ili obrisati u bilo kojem trenutku. Trebate se samo prijaviti na extranet i u skladu s njim promijeniti svoj profil (pod „Moj korisnički račun” > „Moja ekipa”).

Pretplatnici na našim popisima za e-poštu mogu otkazati svoju pretplatu korištenjem poveznice na kraju svake poruke e-pošte poslane s eumayors.eu.

Kako osigurati svoje osobne podatke?

Mi smo se obvezali pobrinuti se da vaši osobni podaci budu sigurni. Kako bismo onemogućili bilo kakav neovlašten pristup ili otkrivanje podataka, uspostavili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke za osiguravanje i zaštitu podataka koje prikupljamo na internetu.

Pristup vašim osobnim podacima podliježe strogim sigurnosnim kontrolama poput enkripcije i kontroli pristupa. Mi vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim stranama bez vaše prethodne privole.

Privatnost naših popisa e-pošte

Mi vodimo popise e-pošte kako bismo zainteresirane, prihvatljive pojedince obavještavali o važnim temama, a oni moraju potvrditi da ih se na popise smije uvrstiti.

Mi konfiguriramo softver poslužitelja za naše popise, kako bi pristup adresama e-pošte naših pretplatnika bio odbijen svima koji nemaju naše ovlaštenje. Nećemo odbiti nijednu adresu e-pošte koja je registrirana na našoj mrežnoj stranici.

Međutim, mi nismo autor softvera i nismo odgovorni ni za kakve propuste softvera vezano na očuvanje anonimnosti pretplatnika.

Izjava o odricanju odgovornosti

Odgovornost za popunjavanje ograničenih područja svaki korisnik snosi sam. Sami ste odgovorni za sadržaj svog profila koji je vidljiv na mrežnoj stranici Sporazuma gradonačelnika - Europa. Mi ne snosimo odgovornost ni za kakvo korištenje informacija navedenih u vašem profilu. Stoga nismo odgovorni niti za radnje trećih strana, sadržaj njihove mrežne stranice niti proizvoda ili usluga koje oni mogu nuditi.

Kontaktirajte nas vezano na našu politiku privatnosti

Ako imate bilo kakvih sumnji ili pitanja vezano na politiku privatnosti, pošaljite nam e-poštu na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.